Tači: Balkan je uvek pretnja za mir

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Balkan je uvek pretnja za mir

Predsednik Kosova Hašim Tači danas je izjavio da je veliko razočaranje odluka Evropske unije da zaustavi planove o proširenju, a posebno neodobravanje vizne liberalizacije za Kosovo.
„Evropskoj uniji i njenim liderima u ovom trenutku nedostaje vizija, moraju pokazati da neće praviti greške s početka devedestih, jer na zapadnom Balkanu uvek postoje opasnosti za mir, sigurnost i stabilnost“, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poručio je Tači, prenosi Kosovo onlajn.

Tači je rekao da želi da veruje da će Evropska unija početi pozitivno da se menja kada su u pitanju Kosovo i zapadni Balkan.

The post Tači: Balkan je uvek pretnja za mir appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Vize

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Tači: Na Balkanu uvek postoje pretnje za mir

Izvor: Blic, 04.Nov.2019, 00:36

Kosovski predsednik Hašim Tači je na svom Instagram nalogu prokomentarisao susret koji je imao prošle sedmice sa čelnicima Zapadnog Balkana i visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini, rekavši da su zaključili da je veliko razočaranje odluka Evropske unije da zaustavi planove o proširenju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.