Policija Kosova: Nije otvoren slučaj zbog privodjenja Srbina, nije bilo ničeg sumnjivog

Izvor: Beta, 13.Dec.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija Kosova: Nije otvoren slučaj zbog privodjenja Srbina, nije bilo ničeg sumnjivog

Policija Kosova saopštila je danas da nije otvorila slučaj povodom privodjenja jednog pripadnika srpske nacionalnosti koji je vozilom greškom ušao na parking Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova (BSK)."Slučaj nije otvoren jer nije bilo ničega sumnjivog", izjavili su iz kosovske policije za portal Insajderi.Portparol ministarstva BSK Ibrahim Šalja je prethodno izjavio da jedna osoba zaustavljena jer je ušla na parking ministarstva."Jedan gradjanin srpske nacionalnosti, a ne novinar, po svemu sudeći zbog neinformisanosti ušao vozilom u parking Ministarstva BSK. Zbog povećanih mera sigurnosti, pred transformaciju BSK i manifestaciju koja se sutra organizuje, vojna policija je legitimisala osobu i predala ga je Policiji Kosova, koja nastavlja procedure prema zakonu", kazao je Šalja.Dve osobe srpske nacionalnosti uhapšene su danas na parkingu Ministarstva SK u Prištini, preneli su ranije danas prištinski mediji. Portal kalxxo.com preneo je da su uhapšeni bili u vozilu beogradskih registarskih tablica i da su izjavili da su tu zalutali tražeći zgradu pošte.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje Srba uhapšeno ispred Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2018

Dve osobe srpske nacionalnosti uhapšene su danas na parkingu Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova u Prištini, preneli su lokalni mediji...Portal kalxxo.com preneo je da su uhapšeni bili u vozilu beogradskih registarskih tablica i da su izjavili da su tu zalutali tražeći zgradu pošte...Policija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen Srbin u Prištini nakon što je ušao na parking kosovskog ministarstva

Izvor: Blic, 13.Dec.2018

Jedna osoba srpske nacionalnosti uhapšena je danas u Prištini nakon što je ušla na parking kosovskog ministarstva bezbednosnih snaga, izjavio je šef odseka za odnose sa javnošću tog ministarstva Ibrahim Šalja.

Nastavak na Blic...

UHAPŠENA DVA SRBINA U PRIŠTINI: Privedeni jer su ušli na parking ministarstva bezbednosnih snaga tzv. Kosova

Izvor: Večernje novosti, 13.Dec.2018

Prištinski mediji na albanskom jeziku objavili su da su u četvrtak popodne na parkingu tkz. Ministarstva bezbedosnih snaga u Prištini uhapšena dva Srbina Prištinski mediji na albanskom jeziku objavili su da su u četvrtak popodne u Prištini uhapšena dva Srbina. Naime, kako...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.