Policija Kosova: Nije otvoren slučaj zbog privođenja Srbina, nije bilo ničeg sumnjivog

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Dec.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija Kosova: Nije otvoren slučaj zbog privođenja Srbina, nije bilo ničeg sumnjivog

Policija Kosova saopštila je danas da nije otvorila slučaj povodom privođenja jednog pripadnika srpske nacionalnosti koji je vozilom greškom ušao na parking Ministarstva bezbednosnih snaga Kosova (BSK).

"Slučaj nije otvoren jer nije bilo ničega sumnjivog", izjavili su iz kosovske policije za portal Insajderi.

Portparol ministarstva BSK Ibrahim Šalja je prethodno izjavio da jedna osoba zaustavljena jer je ušla na parking ministarstva.

"Jedan građanin >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << srpske nacionalnosti, a ne novinar, po svemu sudeći zbog neinformisanosti ušao vozilom u parking Ministarstva BSK. Zbog povećanih mera sigurnosti, pred transformaciju BSK i manifestaciju koja se sutra organizuje, vojna policija je legitimisala osobu i predala ga je Policiji Kosova, koja nastavlja procedure prema zakonu", kazao je Šalja.

Dve osobe srpske nacionalnosti uhapšene su danas na parkingu Ministarstva SK u Prištini, preneli su ranije danas prištinski mediji. Portal kalxxo.com preneo je da su uhapšeni bili u vozilu beogradskih registarskih tablica i da su izjavili da su tu zalutali tražeći zgradu pošte.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.