Pobeda Srbije?! EU formira poseban tim za “žutu kuću“ i Hašima Tačija!

Izvor: TvojPortal.com, 09.Jun.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Srbije?! EU formira poseban tim za “žutu kuću“ i Hašima Tačija!

/vesti online/ Evropska unija odlučila je da imenuje specijalnog tužioca i poseban tim koji će da vodi istragu o navodima iz izveštaja Dika Martija, uključujući trgovinu organima i umešanost komandanata OVK u organizovani kriminal. EU je tako izgleda odustala od ideje da taj posao poveri sadašnjem sastavu Euleksa, za koji Srbija od početka smatra i govori ono što sada zna i ceo svet - da je nekompetentan >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i pristrasan.

EU izgleda odlučila da stvarno istraži šta je radio Hašim Tači na Kosmetu

Teško zaduženje bi, naime, trebalo da dobije poseban sedmočlani tim, na čijem čelu će da bude specijalni tužilac. Euleks je još u martu najavio da će biti formirana posebna ekipa tužilaca i istražitelja koji će se baviti Martijevim izveštajem, kao i da ta misija "ima dobar sistem zaštite svedoka, ali da joj nedostaju ljudi". Ostatak vesti pročitajte na linku

euSrbijaHASIM TACIzuta kucaistrazni tim
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Eulex

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.