Naš oslobodilac Ljuštaku je nepravedno ispitivan u Hagu

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Naš oslobodilac Ljuštaku je nepravedno ispitivan u Hagu"

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je danas da je bivši komandant OVK Sami Ljuštaku "nepravedno ispitivan" u Specijalnom sudu u Hagu.

"Danas je naš kolega oslobodilac Sami Ljuštaku, poreklom iz Drenice, nepravedno ispitivan u Hagu. Danas se oslobodilac nepravedno ispituje, a srpski kriminalci nastavljaju da se slobodno kreću po Srbiji i svetu. Velika nepravda je naneta našim oslobodiocima u ime međunarodnog prava", napisao je Tači na Fejsbuku.

On je u postu naveo tvrdnje o zločinima koje su navodno počinile srpske snage u Drenici, uz komentar da se "međunarodno pravo nije ni dotaklo tih zločina".
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.