Hašim Tači o nezavisnosti Crne Gore

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 19:02

Hašim Tači o nezavisnosti Crne Gore

Kosovski predsednik Hašim Tači čestitao je Dan nezavisnosti CG, uz ocenu da je nezavisnost bila važan korak u nastojanju da se uspostavi mir na Balkanu.

"Čestitam predsedniku Crne Gore Milu Ðukanoviću, Vladi i građanima Crne Gore njihov Dan nezavisnosti. Delimo zajedničke demokratske vrednosti i naš put ka evroatlantskoj budućnosti", napisao je Tači u poruci na nalogu na Tviteru, navodi Kosovo onlajn.

Crna Gora danas obeležava 21. maj - Dan nezavisnosti, kada je pre 14 godina, 2006. na referendumu obnovila državnu samostalnost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tači: Nezavisnost Crne Gore je bio važan korak za mir na Balkanu

Izvor: Blic, 21.Maj.2020

Kosovski predsednik Hašim Tači čestitao je danas Dan nezavisnosti Crne Gore, uz ocenu da je nezavisnost te zemlje bila važan korak u nastojanju da se uspostavi mir na Balkanu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.