ĐURIĆ ODGOVORIO TAČIJU: Pretrnuli smo, što ste požurili da se povučete

Izvor: Večernje novosti, 30.Mar.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐURIĆ ODGOVORIO TAČIJU: Pretrnuli smo, što ste požurili da se povučete

Đurić je, uz ironičnu opasku da smo "pretrnuli", u izjavi Tanjugu rekao da za Tačija ima samo jedno pitanje: Zbog čega je sa svojim junacima takvom i tolikom brzinom napustio Kosovsku Mitrovicu U pravu je potpuno Tači da smo se svi u Srbiji uplašili i pretrnuli od njegove velike hrabrosti i moćne sile i snage, izjavio je večeras Marko Đurić povodom najnovijih izjava kosovskog predsednika Hašima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Tačija.Pročitajte još: Haradinaj: Želim sever Kosova; Đurić Tačiju: Pretrnuli smo, što ste požurili da se povučeteTači je večeras rekao da "što se tiče pretnji iz Srbije to su prazne pretnje, da je krenula vojska, vratila bi se kao i voz".Đurić je, uz ironičnu opasku da smo "pretrnuli", u izjavi Tanjugu rekao da za Tačija ima samo jedno pitanje: Zbog čega je sa svojim junacima takvom i tolikom brzinom napustio Kosovsku Mitrovicu i žurio da ispuni rok koji mu je predsednik Srbije ostavio?
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đurić Tačiju: Pretrnuli smo, što ste požurili da se povučete?

Izvor: RTV Pink, 30.Mar.2018

U pravu je potpuno Tači da smo se svi u Srbiji uplašili i pretrnuli od njegove velike hrabrosti i moćne sile i snage, izjavio je večeras Marko Đurić povodom najnovijih izjava kosovskog predsednika Hašima Tačija.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.