Brat Hašima Tačija pretukao dva službenika Biroa osiguranja

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Hašima Tačija pretukao dva službenika Biroa osiguranja

Brat predsednika Hašima Tačija – Gani Tači, pretukao je dva službenika Kosovskog biroa osiguranja. Slučaj je za Gazetu Ekspres potvrdila Kosovska policija.

Kako prenosi portal KoSSev, portparol policije za region Priština Flora Ahmeti rekla je za Express da je danas oko 12 časva policija dobila informaciju da je došlo do fizičkog obračuna između tri osobe u Prištini, na putu za Peć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
"Odmah po prijemu ove informacije na teren su izašle policijske jedinice koje su u skladu sa preporukama državnog tužioca, preduzeli dalje proceduralne radnje", saopšteno je iz policije.

Tužilac u Osnovnom tužilaštvu u Prištini Ibrahim Beriša potvrdio je za Kallxo.com da je istraga pokrenuta protiv osumnjičenih – Ganija Tačija i njegovog vozača.

Oštećeni je direktor Kosovskog biroa za osiguranje Bljerim Puškoli, a slučaj je klasifikovan kao napad, međutim, mera pritvora još uvek nije određena, rekao je Beriša.

Kosovski mediji preneli su i informaciju da je u tuči učestvovao i Đani Sokolić, državljanin Slovenije, vlasnik privrednog osiguravajućeg društva "Ilirija".

Kako Indeksonline prenosi, Gani Tači je u svojoj zvaničnoj izjavi rekao da je bila u pitanju samoodbrana.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tačijev brat osumnjičen za napad na službenike Kosovskog biroa osiguranja

Izvor: Danas, 24.Okt.2018

Dva službenika Kosovskog biroa osiguranja danas su pretučena, potvrdila je Kosovska policija za Gazetu ekspres, navodeći da je za napad osumnjičen Gani Tači, brat predsednika Kosova Hašima Tačija. Članak Tačijev brat osumnjičen za napad na službenike Kosovskog biroa osiguranja se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.