Vikend doneo gužve na granicama

Izvor: Mondo, 12.Avg.2017, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikend doneo gužve na granicama

Na graničnim prelazima su velike gužve, ponegde se čeka i do tri sata.

Foto: MONDO

Na putevima u Srbiji očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja zbog početka vikenda i špica letnje turističke sezone, posebno na putevima ka Mađarskoj, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U toku je sabor trubača u Guči, pa se očekuje pojačan saobraćaj prema Čačku i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ibarskoj magistrali.

Na glavnim graničnim prelazima ka Mađarskoj i Hrvatskoj, Horgoš i Batrovci, vozila čekaju trenutno oko tri sata, odnosno, oko sat, a prema podacima Uprave granične policije tokom dana su moguća duža zadržavanja na granicama.

Na autoputu Beograd - Niš, u zoni petlje Ražanj, do 18 časova radiće se na sanaciji i asfaltiranju kolovoza i za saobraćaj će povremeno biti zatvarana leva i zaustavna traka.

Od 12. do 18. avgusta biće povremenih obustаvа sаobrаćаjа na deonici Svrljig - Kаlnа, od izlаzа iz nаseljenog mestа Crnojevićа premа Perišu, zbog radova na asfaltiranju.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.