Gužva na rampama, u Sirigu čekanje ceo sat

Izvor: B92, 11.Avg.2017, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na rampama, u Sirigu čekanje ceo sat

Na svim važnijim i posećenijim putnim pravcima pojačan je intenzitet saobraćaja, a na naplatnoj rampi Sirig, u smeru ka Subotici vozila se zadržavaju oko sat.

Veći je broj vozila i na auto-putevima, a na drugim naplatnim rampama zadržavanja su 10-15 minuta.

Kako se najavljuje, 13. avgusta, kao i 20. i 28., u periodu od 8 do 14 časova, izvodiće se radovi na zameni pregorelih sijalica, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od petlje "Lasta" do Autokomande, u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu i u toku izvođenja radova za saobraćaj će biti privremeno zatvorena krajnja leva (brza) saobraćajna traka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na naplatnoj rampi Sirig vozila čekaju oko 60 minuta

Izvor: RTS, 11.Avg.2017

. Na svim važnijim i frekventnijim putnim pravcima pojačan je intenzitet saobraćaja, a na naplatnoj rampi Sirig, u smeru ka Subotici, vozila se zadržavaju oko 60 minuta, saopštio je AMSS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.