Budite strpljivi: Čekanja na granicama do 30, na Batrovcima 120 minuta

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budite strpljivi: Čekanja na granicama do 30, na Batrovcima 120 minuta

Na našim graničnim prelazima, prema trenutnim informacijama Uprave granične policije, na Horgošu putnička vozila, na ulazu i izlazu iz Srbije čekaju do 30 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na GP Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržavanje se kreću oko 120 minuta, a preporučuje se alternativni granični prelaz Šid koji vodi ka Vinkovcima.

Ka Crnoj Gori na Gostunu čeka se od 15 do 30 minuta.

Na GP sa Makedonijom zadržavanja su oko 30 minuta, a isto toliko i na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na Gradini, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čekanja na granicama do 30 minuta, na Batrovcima DVA SATA

Izvor: Blic, 12.Avg.2017

Na naššim graničnim prelazima, prema trenutnim informacijama Uprave granične policije, na Horgošu putnička vozila, na ulazu i izlazu iz Srbije čekaju do 30 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržžavanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.