AMSS: Najduže zadržavanje vozila na Batrovcima

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Najduže zadržavanje vozila na Batrovcima

Vozila se večeras najduže zadržavaju na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, jer čekaju oko 200 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, vozila sat vremena čekaju na izlaz iz Srbije na prelazima Horgoš sa Mađarskom, Gradina sa Bugarskom, kao i na Preševu sa Makedonijom.

Na naplatnim rampama u Srbiji vozila čekaju oko 15 minuta osim na rampi Sirig gde su zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u smeru ka Subotici sat vremena.

Saobraćaj je pojačan na svim putnim pravcima, a vozačima se savetuje da koriste alternativne granične prelaze - Šid, Bačka Palanka, Sot, Ljuba i Neštin.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Na Batrovcima se čeka više od tri sata, na Horgošu sat

Izvor: Blic, 11.Avg.2017

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije, putnička vozila se zadržavaju više od tri sata, a na prelazu Horgoš, takođe na izlazu iz zemlje, oko sat, saopštio je večeras AMSS...Na graničnim prelazima Gradina i Preševo, takođe na izlazu iz Srbije, čekanja su oko sat vremena...Prema...

Nastavak na Blic...

Čekanje na Batrovcima tri sata

Izvor: RTS, 12.Avg.2017, 08:44

. Prema trenutnim informacijama na graničnom prelazu Batrovci na izlaz iz zemlje čaka se tri sata, na ulaz oko 30 minuta.Na Horgošu na izlazu iz Srbije čeka se sat vremena.

Nastavak na RTS...

Na Batrovcima se čeka dva sata

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2017

Na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije čeka se oko dva sata, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Preporučuje se alternativni granični prelaz Šid koji vodi ka Vinkovcima...Prema informacijama granične policije, na Horgošu se, na ulazu i izlazu iz Srbije,...

Nastavak na Radio 021...

Zadržavanja na granici i do tri sata

Izvor: RTS, 12.Avg.2017

Na srpskim granicama večeras je pojačan saobraćaj, a zadržavanja za putnička vozila na nekim graničnim prelazima iznose i tri sata, saopštio je Auto-moto savez Srbije. . Prema podacima Uprave granične policije, na prelazima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.