Uhapšeni osumnjičeni za krađu veštačkog đubriva iz železničkih vagona

Izvor: KovinEkspres.rs, 09.Mar.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osumnjičeni za krađu veštačkog đubriva iz železničkih vagona

Saopštenje Policijske uprave Pančevo Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Pančevu, lišili su slobode i zadržali Marka P. (1969) iz Ritiševa i Olivera M. (1978) iz Vršca kao i radnike Železnice Srbije, Živorada R. (1970), Marjana M. (1965) i Zorana Đ. (1967) iz Vršca, Darka B. (1974) iz Plandišta i Darka D. (1973) iz Jasenova zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa. Postoje osnovi sumnje da su navedena lica u periodu od decembra prošle godine do kraja februara 2012. godine, na železničkoj stanici u Vršcu, izvršili krivično delo teška krađa na štetu više preduzeća sa područja Republike Srbije. U navedenom vremenskom periodu, sa vagona na železničkoj stanici u Vršcu, protivpravno su prisvojili veštačko đubrivo u vrednosti od preko 10 miliona dinara. Protiv imenovanh će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu, saopštava Policijska uprava Pančevo.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Uhapšeni dileri metadona i heroina

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Mar.2012

Policijski službenici Policijske uprave u Nišu, lišili su slobode i priveli istražnom sudiji Višeg suda u Nišu, I.B. (35) iz Niša i Ž.J. (29) iz Leskovca, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.