Izvor: Pančevac-online.com, 02.Apr.2023, 12:29

UŽAS U NOVOM BEOGRADU Telo mlađe žene pronađeno ispred zgrade! Oko vrata je imala obmotanu selotejp traku!

Telo ženske osobe pronađeno je u Novom Beogradu, u Nehruovoj ulici. Prema prvim informacijama nema tragova nasilja, niti krvi, a žena je imala obmotanu selotejp traku oko vrata. Kako saznajemo, slučaj je prijavljen u 11.20 sati a ispred zgrade je zatečeno telo mlađe žene (44). Nadležne ekipe su na terenu i uviđaj je u toku. […] The post UŽAS U NOVOM BEOGRADU Telo mlađe žene pronađeno ispred zgrade! Oko vrata je imala obmotanu selotejp traku! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO U SAVI KOD ŽUPANJE Intervencijom policajaca utvrđeno da je reč o ženskoj osobi!

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Apr.2023

Telo žene pronađeno je danas u Savi kod Županje. Danas u 11.18 sati građanin je prijavio da je u Savi u Županji uočio telo. Na lice mesta izašli su policijski službenici, zaposleni JVP Županja i mrtvozornik. Istraga je u toku. Prema prvim informacijama, radi se o telu ženske osobe – saopštila...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.