Izvor: Pančevac-online.com, 11.Sep.2023, 15:47

STRAČNA NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD LESKOVCA Jedna osoba poginula, tri prevezene u Klinički centar Niš!

Na auto-putu, u blizini isključenja za Brestovac kod Leskovca oko 13 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život. Tri osobe prevezene su u Klinički centar u Nišu. Putničko vozilo u kojem su bila četiri putnika sletelo je sa puta. Jedna osoba je nastradala na licu mesta dok su tri osobe […] The post STRAČNA NESREĆA NA AUTO-PUTU KOD LESKOVCA Jedna osoba poginula, tri prevezene u Klinički centar Niš! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Automobil sleteo s puta kod Brestovca, poginula jedna osoba, druga teško povređena

Izvor: JUGpress.com, 11.Sep.2023

LESKOVAC..Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreču na auto-putu, u blizini isključenja za Brestovac kod Leskovca...Saobraćajka se dogodila oko 13 sati...Tri osobe prevezene su u Klinički centar u Nišu...Putničko vozilo u kojem su bila četiri putnika sletelo je sa puta. Jedna osoba je nastradala...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.