Rasvetljene četiri krađe u Nišu

Izvor: Aleksinac.net, 19.Apr.2021, 16:46

Rasvetljene četiri krađe u Nišu

Pripadnici MUP u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, policija će podneti i krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnja da je zajedno sa sedamnaestogodišnjakom izvršio >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << krivično delo teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak, u toku noći između 18. i 19. marta, kao i 10.i 11. aprila ove godine, provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i par minđuša.

Takođe, sumnja se da je on, zajedno sa četrnaestogodišnjakom, u toku noći između 16. i 17. marta, razbio staklo na pošti u okolini Aleksinca iz koje su ukrali jedan paket.

Njih dvojica se sumnjiče i da su, u toku noći između 3. i 4. marta, obili ulazna vrata kuće u okolini Aleksinca, izvršili premetačinu, ali ništa nisu ukrali.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnici osumnjičeni da su krali iz kuća i pošte u okolini Aleksinca

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021

Zbog sumnje da je u periodu mart-april provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i minđuše, policija će podneti krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz tog kraja. Sumnja se i da su on i 14-godišnjak početkom marta obili ulazna vrata jedne kuće, ali da tada nisu ništa odneli,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Prijave zbog krađe dve minđuše, sekača i provale u poštu kod Aleksinca

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Apr.2021

Pripadnici PU Niš, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, rasvetlili su tri teške krađe i tešku krađu u pokušaju i podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz okoline Aleksinca osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela...Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.