Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:36, 19. 4. 2021.

| Hronika

Maloletnici osumnjičeni da su krali iz kuća i pošte u okolini Aleksinca

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
policija
Reč je o 17-godišnjaku i 14-godišnjaku; Foto: Lj. M.

Zbog sumnje da je u periodu mart-april provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i minđuše, policija će podneti krivičnu prijavu protiv 17-godišnjaka iz tog kraja. Sumnja se i da su on i 14-godišnjak početkom marta obili ulazna vrata jedne kuće, ali da tada nisu ništa odneli, te da su nekoliko nedelja kasnije razbili staklo pošte i ukrali paket.

Policija je u saradnji sa Višim tužilaštvom rasvetlila tri teške krađe i jednu krađu u pokušaju, pa će protiv 17-godišnjaka iz okoline Aleksinca podneti krivičnu prijavu, jer se tereti da je izvršio navedena krivična dela.

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak, u toku noći između 18. i 19. marta, kao i 10.i 11. aprila ove godine, provalio u dve kuće u okolini Aleksinca i ukrao plazma sekač i par minđuša - navode iz policije.

Kako navode, podneće i krivičnu prijavu protiv 14-godišnjaka zbog sumnje da je zajedno sa pomenutim mladićem izvršio krivično delo teška krađa i teška krađa u pokušaju.

Takođe, sumnja se da je on, zajedno sa četrnaestogodišnjakom, u toku noći između 16. i 17. marta, razbio staklo na pošti u okolini Aleksinca iz koje su ukrali jedan paket - kažu iz policije.

Dodaju i da se sumnja da su maloletnici u toku noći između 3. i 4. marta obili ulazna vrata kuće u okolini Aleksinca, pretresli je, ali da iz nje ništa nisu ukrali.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran

    16:21 // 20. 4. 2021.

    Pilicari. Za to vreme kradu se milijarde i milijarde kroz razne besmislene projekte, javne radove i nabavke, izgradnje, rekonstrukcije....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: