Penzioneri će u kupovinu u subotu umesto u nedelju

Izvor: OkRadio.rs, 03.Apr.2020, 13:05

Penzioneri će u kupovinu u subotu umesto u nedelju

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do sedam časova. Krizni štab za suzbijanje bolesti Kovid-19, kojim predsedava premijerka Ana Brnabić, definisao je funkcionisanje za predstojeći vikend, s obzirom na izmene ograničenja kretanja.   Kako je navedeno u saopštenju, građani stariji od 65 godina moći će da kue namirnice u radnjama u subotu, umesto u nedelju, što je do sada bio slučaj.    Prodavnice će za najstarije građane biti otvorene u subotu od 4 do 7 časova ujutru. Oni će zbog kupovine namirnica moći da napuste svoje domove od 3 do 8 časova ujutru.   Vlasnici kućnih ljubimaca mogu od...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove mere kriznog štaba: Pravila koja važe za vikend

Izvor: Danas, 03.Apr.2020

Krizni štab za suzbijanje korona virusa odlučio je da građani stariji od 65 godina ovog vikenda namirnice mogu da kupuju u subotu, umesto u nedelju, navodi se u sapštenju Vlade Srbije.

Nastavak na Danas...

Penzioneri u prodavnice mogu da idu subotom ujutru, još jedan termin za kućne ljubimce

Izvor: Kamatica.com, 03.Apr.2020

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do sedam časova..

Nastavak na Kamatica.com...

Penzioneri u nabavku subotom, za šetnju kućnih ljubimaca i jutarnji termin nedeljom

Izvor: NoviSad.com, 03.Apr.2020

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do sedam časova. Krizni štab za suzbijanje bolesti covid-19, kojim predsedava premijerka Ana Brnabić, definisao je funkcionisanje za predstojeći..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.