Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jun.2023, 11:42

PREKINUTO SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Traži izuzeće sudije Rastka Popovića, jer je suprug ministarke pravde Maje Popović! Vraćen u pritvor

Danas je u Apelacionom sudu u Beogradu počela sednica na kojoj će se razmatrati žalbe na presudu Zoranu Marjanoviću, kojom je zbog ubistva supruge Jelene Marjanović osuđen na 40 godina zatvora. Sednica je ubrzo nakon samog početka odložena, jer su Marjanovićevi branioci tražili izuzeće člana sudskog veća, sudije Rastka Popovića, jer je u braku sa […] The post PREKINUTO SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Traži izuzeće sudije Rastka Popovića, jer je suprug ministarske pravde Maje Popović! Vraćen u pritvor appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Advokati Zorana Marjanovića traže izuzeće sudije jer je u braku sa ministarkom pravde

Izvor: Radio 021, 12.Jun.2023

Odbrana Zorana Marjanovića, osuđenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović, danas je na početku sednice za razmatranje žalbi u Apelacionom sudu, zatražila izuzeće jednog od članоva sudskog veća.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.