Izvor: Pančevac-online.com, 23.Maj.2023, 08:31

POČINJE LI LETO? Nakon maglovitog jutra očekuje nas još jedan sunčan dan! Najviša dnevna temperatura do 27 stepeni!

Nakon maglovitog jutra, u Srbiji će danas biti suvo i toplo. Pljuskovi sa grmljavinom očekuju se samo u brdsko-planinskim krajevima. Jutro će danas širom Srbije biti maglovito. Sredinom dana, uz dnevni razvoj oblačnosti, ređa pojava kiše ili pljuskova sa grmljavinom očekuje se samo u brdsko-planinskim krajevima. Jutarnja temperatura između osam i 15, a najviša dnevna […] The post POČINJE LI LETO? Nakon maglovitog jutra očekuje nas još jedan sunčan dan! Najviša dnevna temperatura do 27 stepeni! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

OVE SEDMICE I DO 28 STEPENI Zatim sledi obrt koji vraća ZAHLAĐENJE, kišu i grmljavinu!

Izvor: Blic, 23.Maj.2023

U Srbiji će danas biti sunčano i relativno toplo. Posle podne i pred kraj dana ponegde se očekuje jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na istoku i jugu Srbije, podaci su „Weather2Umbrella“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.