Izvor: Pančevac-online.com, 01.Jul.2023, 19:29

POČINJE JEDINSTVENA NAPLATA PUTARINE: Srpski TAG spreman, čeka se Severna Makedonija

Sve je spremno za početak jedinstvene naplate putarine između Srbije i Severne Makedonije preko jedinstvenog TAG-a za elektronsku naplatu putarine (ENP), ali ona još uvek zvanično nije profunkcionisala. „Najviši zvaničnici Srbije su potpuno spremni, ali čeka se da se oglase njihove kolege iz Severne Makedonije kako bi ceo postupak bio ozvaničen na nivou država“, rekao […] The post POČINJE JEDINSTVENA NAPLATA PUTARINE: Srpski TAG spreman, čeka se Severna Makedonija appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve spremno za jedinstvenu naplatu putarine TAG-om između Srbije i S. Makedonije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2023

Sve je spremno za početak jedinstvene naplate putarine između Srbije i Severne Makedonije preko jedinstvenog TAG-a za elektronsku naplatu putarine (ENP), ali ona još uvek zvanično nije profunkcionisala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zabuna i važno obaveštenje: Stari TAG (ENP) ipak mora da se prkonfiguriše da bi sa njim plaćali putarinu u Severnoj Makedoniji

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Jul.2023, 18:19

Iako su zvaničnici najavili da je sve spremno za početak objedinjene naplate putarine između Srbije i Severne Makedonije preko jedinstvenog TAG-a (Elektronska naplata putarine), ona nije profunkcionisala, kako je ranije rečeno i napravilo dodatnu zabunu..."Svi oni koji nisu kupili u nekoj od poslovnica...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.