Izvor: Pančevac-online.com, 23.Avg.2023, 21:23

OGLASILA SE BELA KUĆA O POGIBIJI PRIGOŽINA Votson: „Niko ne bi trebalo da bude iznenađen“

Šef ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin poginuo je danas nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj. – Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin – navodi […] The post OGLASILA SE BELA KUĆA O POGIBIJI PRIGOŽINA Votson: „Niko ne bi trebalo da bude iznenađen“ appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI ĆUTE, KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! Tišina na svim zvaničnim kanalima povezanim sa Prigožinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023

Ime šefa ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenija Prigožina nalazilo se na listi putnika aviona..Nijedan od naloga na društvenim mrežama, za koje se veruje da su povezani sa Prigožinom, do sada nije izneo nikakve tvrdnje o tome da li je on živ ili mrtav nakon pada aviona na čijoj je listi putnika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NISAM IZNENAĐEN" Bajden o pogibiji Prigožina, oglasila se i Bela kuća

Izvor: Blic, 23.Avg.2023

Predsednik SAD Džo Bajden rekao je da nije iznenađen izveštajima iz Rusije koji tvrde da ja u avionskoj nesreći poginuo vođa paravojne jedinice "Vagner" Jevgenij Prigožin.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.