SVI ĆUTE, KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! Tišina na svim zvaničnim kanalima povezanim sa Prigožinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 21:28

SVI ĆUTE, KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO! Tišina na svim zvaničnim kanalima povezanim sa Prigožinom

Ime šefa ruske paravojne grupe "Vagner" Jevgenija Prigožina nalazilo se na listi putnika aviona

Nijedan od naloga na društvenim mrežama, za koje se veruje da su povezani sa Prigožinom, do sada nije izneo nikakve tvrdnje o tome da li je on živ ili mrtav nakon pada aviona na čijoj je listi putnika bio.

Prema nekim izvorima, navodi se da je još jedan poslovni avion u njegovom vlasništvu takođe bio u vazduhu u vreme nesreće, kao i da je ta letelica takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poletela iz Moskve, preneo je Bi-Bi-Si.

Kanal povezan sa Vagnerom "Reverse Side of the Medal" prenosi da se taj drugi avion okrenuo i da leti nazad za Moskvu.

The founders of the #Wagner Group Yevgeny #Prigozhin and Dmitry #Utkin both DIED, the information is confirmed by the commanders of PMC Wagner and people from Prigozhin's inner circle pic.twitter.com/yhy4SmOJv4

— Multipolar Market (@MultiPolarMarkt) August 23, 2023

, koji se danas srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, kada je poginulo svih 10 ljudi u letelici, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj, prenosi TASS.

- Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin - navodi se u saopštenju agencije. Poginulo je 10 osoba, među kojima su bila i tri pilota, navodi TASS.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.