Izvor: Blic, 23.Avg.2023, 19:24

PRVI SNIMCI NESREĆE U KOJOJ JE POGINUO PRIGOŽIN Snimljen trenutak pada aviona, letelica se pretvorila u buktinju (VIDEO)

U avionu koji se srušio na severozapadu Tverske oblasti, u blizini sela Kuženkino poginulo je deset ljudi, a ruska Uprava za civilno vazduhoplovstvo saopštila je da je Jevgenij Prigožin jedan od njih.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIGOŽIN KORISTIO DVOJNIKE Posle bune na Putina savetovali ga da se "ne naginje kroz prozor"

Izvor: Blic, 23.Avg.2023

Jevgenij Prigožin poginuo je danas u avionu koji se danas srušio na severozapadu Tverske oblasti, saopštila je ruska Uprava za civilno vazduhoplovstvo. U žižu javnosti Prigožin je dospeo kada je poveo pobunu u Rusiji, a zbog toga mu je savetovano da se "ne naginje kroz prozor"

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.