Nastup Teatra 91 na festivalu komedije u Novom Bečeju

Izvor: Aleksinac.net, 01.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup Teatra 91 na festivalu komedije u Novom Bečeju

U petak, 30. oktobra, u okviru festivala „Jovan Knežević Caca“, na repertoaru je bila predstava Gradskog pozorišta “Teatar 91”.

Uveče je odigrana predstava „Kidaj od svog brata“ Gradskog pozorišta “Teatar 91” iz Aleksinca.

Predstava je rađena po motivima komada Reja Kunija. U pitanju je duhovita komedija, koja je bila puna neočekivanih situacija, zabuna i preokreta, kroz aktuelnu priču savremenih problematičnih tema, koje su nizom komičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << obrta pokazalie do čega dovodi pohlepa i želja za bogatstvom.

Po mišljenju publike, najbolji glumac u ovoj predstvi je bio Srđan Stojadinović, koji je igrao uloge Neše, Predraga, Balše i Žaka Muždeka.

webinfo.rs

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.