Izvor: Pančevac-online.com, 07.Dec.2022, 18:37

NOVI KURTIJEV UDAR NA SRBE JUŽNO OD IBRA Petar Petković: Poslao je svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica oduzme 40.000 litara vina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da se desio još jedan incident na KiM, koji svedoči o teroru kosovskog premijera Aljbina Kurtija. – Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra. Poslao je svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica Petrović oduzme 40.000 litara vina. Meštani su […] The post NOVI KURTIJEV UDAR NA SRBE JUŽNO OD IBRA Petar Petković: Poslao je svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica oduzme 40.000 litara vina appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra, policija u vinariji u Velikoj Hoči

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2022

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković objavio je danas da je kosovska policija u Velikoj Hoči pokušala da oduzme 40.000 litara vina iz jedne lokalne vinarije čiji je vlasnik Srbin.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.