Petković: Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra

Izvor: B92, 07.Dec.2022, 17:53

Petković: "Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra"

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se putem svog naloga na Tvteru.

Petković je napisao da je premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti poslao svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica Petrović oduzme 40.000 litara vina.

"Novi Kurtijev udar na Srbe južno od Ibra. Poslao je svoju policiju u centar Velike Hoče da jednoj od najstarijih vinica Petrović oduzme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 40.000 litara vina. Meštani su se okupili da brane svog komšiju jer neće da dozvole Kurtijevo iživljavanje i teror!", napisao je Petković na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NOVI UDAR NA SRBE" Kurti poslao svoju policiju u Veliku Hoču da otme 40.000 litara vina (FOTO)

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković optužio je premijera Kosova Aljbina Kurtija da je pripremio novi udar na Srbe pošto je, kako kaže, poslao svoju policiju u centar Velike Hoče, srpske enklave južno od Ibra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.