Izvor: Pančevac-online.com, 25.Maj.2023, 12:25

MAJKA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA SASLUŠANA U POLICIJI Ovo je 10 pitanja na koja je morala da odgovori!

M. K. (46) majka dečaka K. K. (13) koji je osumnjičen da je ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestoro među kojima je i nastavnica Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, kako saznaje Telegraf, saslušana je juče u Policijskoj upravi Beograd. Ona je saslušana kako bi se utvrdilo da li je bilo zapuštanja ili zlostavljanja […] The post MAJKA DEČAKA UBICE IZ RIBNIKARA SASLUŠANA U POLICIJI Ovo je 10 pitanja na koja je morala da odgovori! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PRIČALA JE SATIMA! Evo šta je majka dečaka osumnjičenog za masakar u "Ribnikaru" izjavila u policiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd u ponedeljak uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša majka...Majka dečaka ubice (13) koji je osumnjičen da je ubio 9 učenika i čuvara, potom ranio još šestoro među kojima je i nastavnica Osnovne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.