Krasić u Zaječaru: Samo SRS može da izvuče zemlju iz prezaduženosti

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Mar.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić u Zaječaru: Samo SRS može da izvuče zemlju iz prezaduženosti

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić izjavio je danas da je koalicija okupljena oko radikala jedina koja saradnjom sa Ruskom Federacijom može da izvuče zemlju "iz prezaduženosti i daljeg propadanja".
Krasić je tokom obilaska Zaječara i Bora u okviru predizborne kampanje, rekao da će oni "koji budu glasali za SRS, (lidera radikala) Vojislava Šešelja, i Kosovo i Rusiju, imati para".
Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << njegovoj oceni, od kako se govori o ulasku Srbije u EU, građani sve teže žive, industrija ne radi, sprovedene su pljačkaška privatizacije, a zemlja je prezadužena.
"Prema sporazumu zaključenom sa EU, Srbija se svake godine odriče 300 miliona evra", rekao je Krasić koji tvrdi da, ako na izborima pobede stranke proevropske stranke, neće više biti sporazuma o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom, kao ni Južnog toka.
Cilj EU je, tvrdi Krasić, da se Srbija i dalje zadužuje i da u njoj sve stane.


Pogledaj vesti o: Zaječar,   Vojislav Šešelj,   Evropska Unija

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.