Izvor: Radio Dunav, 04.Jun.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLEADA U PRIGREVICI, BRATSTVO U POLUFINALU KUPA

U 1/4 finalu kupa Vojvodine FK Bratstvo je na svom terenu dočekalo ekipu Dunava iz Starih Banovaca i savladalo ih sa 4:3. Utakmica koja je obilovala mnoštvom lepih poteza obe ekipe i koja je od samog starta obećavala efikasnošću. Već posle nekoliko minuta igre Banovčani su iz kornera postigli svoj prvi pogodak i poveli sa 1:0. Nije dugo trebalo da dođe do izjednačenja, fudbaleri Dunava prave jedanaesterac i Makar poravnava na 1:1. Do kraja poluvremena gosti ponovo iz prekida uspevaju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << dođu do prednosti od 2:1 i sa tim rezultatom se odlazi na odmor.
U nastavku meča prigrevčani su bili nešto ofanzivnija ekipa i posle gužve u šesnaestercu gostujućeg golmana Stojšić se najbolje snalazi i uspeva da ugura loptu u mrežu za ponovno izjednačenje od 2:2. Banovčani da ne bi nešto promenili na ovom meču i svoj treći gol postižu nakon prekida iz kornera i treći put dolaze do vodstva ovaj put od 3:2. Da rezultat ne ostane takav pobrinuli su se najpre Mitrović koji je prelepim golom krunisao svoju odličnu partiju i Mandić koji je iz slobodnog udarca doneo trijumf i plasaman u 1/2 finale kupa Vojvodine.
Naredni protivnik prigrevčanima biće ČSK iz Čelareva, a o domaćinu ovog meča biće odlučeno žrebom.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dunav slomljen u finišu, neka se spremi ČSK

Izvor: 025info.rs, 04.Jun.2015

Fudbaleri prigrevačkog Bratstva plasirali su se u polufinale kupa Vojvodine pobedom nad ekipom Dunava iz Starih Banovaca rezultatom 4:3 (1:2). Fudbal koji prelazi okvire srpske svakodnevice viđen je u sredu u Prigrevici. Sedam golova, mnoštvo prilika i lepih poteza, prokret i na kraju zaslužen trijumf...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.