Železničar zaustavljen u polufinalu kupa

Izvor: NTV.rs, 04.Jun.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar zaustavljen u polufinalu kupa

Rukometaši Železničara neće braniiti trofej u Kupu osvojen prošle godine u Čairu, pošto su u polufinalu poraženi od ekipe Spartaka. Subotičani su u Novom Sadu slavili rezultatom 28:26, na poluvremenu je bilo 16:11.
Spartak je od početka meča diktirao tempo i u prvom delu imao vođstvo od čak šest gola. I pored borbene igre u nastavku niški tim nije uspeo da anulira veliku prednost. Pet minuta pre kraja tim Siniše Prokića uspeo je da dođe do dva gol zaostatka, bilo je 26:24, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << ali je to sve što su rukometaši Železničara uspeli da urade u ovom meču, pošto su njihovi protivnici odigrali sigurno i u finišu i na kraju se plasirali se u finale.
Subotičane su do pobede predvodili Čupić sa sedam pogodaka i Županjac i Kaltak sa po pet. Kod Nišlija, najefikasniji je bio Petković koji se osam puta upisao u strelce, slede ga Denić i Damnjanović koji su dali po pet golova.
Utakmicom u Slanoj bari, niški tim je stavio tačku na turbuletnu sezonu, punu uspona i padova.
Finalne Kupa Srbije biće odigrano u petak u 18h.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spartak i Vojvodina u finalu Kupa

Izvor: B92, 04.Jun.2015

Rukometaši Spartaka Vojputa i Vojvodine boriće se za trofej u Kupu Srbije u dvorani “Slana bara” u Novom Sadu...Spartak je u prvom polufinalu pobedio Železničar 1949 sa 28:26, dok je Vojvodina potom sa 29:25 bila bolja od Radničkog...Spartak je sigurnom igrom tokom celog susreta izborio plasman...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.