Izvor: Pančevac-online.com, 10.Jul.2023, 09:39

DVA MUŠKARACA PRETUKLA SRBINA U SUTOMORU: Mladića napali na šetalištu, naneli mu teške telesne povrede (VIDEO)

Mladić iz Srbije napadnut je u barskom naselju Sutomore. On je zadobio ozbiljne povrede zbog kojih je prevezen u barsku bolnicu kolima Hitne pomoći. Prema nezvaničnim informacijama, mladići koji se sumnjiče da su Srbinu naneli ozbiljne povrede na šetalištu u Sutomoru, sinoć su uhapšeni.   View this post on Instagram   A post shared by […] The post DVA MUŠKARACA PRETUKLA SRBINA U SUTOMORU: Mladića napali na šetalištu, naneli mu teške telesne povrede (VIDEO) appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić iz Srbije brutalno pretučen u Sutomoru? Napadači nastavili da se bahate i po dolasku policije (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 10.Jul.2023

Dvojica mladića iz Bara uhapšena su sinoć pošto su na šetalištu u Sutomoru navodno iz čista mira napali, a potom i pretukli mladića iz Srbije.. Mladić je napadnut u tom barskom naselju posle čega je kolima Hitne pomoći prevezen u barsku bolnicu jer su povrede teže.. . . . . . . . . View...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.