DRAMA U SUTOMORU, PRETUČEN SRBIN! Mladić hitno prevezen u bolnicu, a napadači se opirali hapšenju i psovali policiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:06

DRAMA U SUTOMORU, PRETUČEN SRBIN! Mladić hitno prevezen u bolnicu, a napadači se opirali hapšenju i psovali policiju (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, mladići koji se sumnjiče da su Srbinu naneli ozbiljne povrede na šetalištu u Sutomoru, sinoć su uhapšeni

Mladić iz Srbije napadnut je u barskom naselju Sutomore. On je zadobio ozbiljne povrede zbog kojih je prevezen u barsku bolnicu kolima Hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama, mladići koji se sumnjiče da su Srbinu naneli ozbiljne povrede na šetalištu u Sutomoru, sinoć su uhapšeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dvojica mladića iz Bara, prema nezvaničnim informacijama, uhapšena su sinoć nakon što su na šetalištu u Sutomoru napali, a potom i pretukli mladića iz Srbije.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

- Pre sat vremena napadnut je i prebijen Srbin od strane dvojice momaka iz Bara, na šetalištu u Sutomoru. Ni kriv ni dužan, napali dečka na sred šetališta. Ljuti jer su izbačeni iz nekog kafića. Dečko prevezen kolima hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena - navodi se u objavi na stranici Serbia live.

Takođe, navodi se i da su uhapšeni mladići bili bahati i tokom hapšenja.

A post shared by SERBIA LIVE - VESTI (@serbialive_vesti)

- U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge - navodi se u objavi na ovoj stranici.

Niko se od nadležnih organa Crne Gore do sada nije oglašavao ovim povodom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.