Izvor: Pančevac-online.com, 04.Jul.2023, 15:18

DRAMA U PIROTU, OTAC I DETE (2) SE OTROVALI KISELINOM: Hitno prevezeni u KC Niš

Noćas su u Opštu bolnicu Pirot primljeni 28-godišnji muškarac i njegov dvogodišnji sin sa simptomima trovanja. Otac i sin su hitno prebačeni u niški Klinički centar. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do trovanja. Kako RTS nezvanično saznaje, otac je pokušao da otruje sebe i dete. DVOJICA MUŠKARACA UHAPŠENA ZBOG SILOVANJA […] The post DRAMA U PIROTU, OTAC I DETE (2) SE OTROVALI KISELINOM: Hitno prevezeni u KC Niš appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC I SIN (2) SE OTROVALI SONOM KISELINOM Otkriveno njihovo zdravstveno stanje, muškarac ŽIVOTNO UGROŽEN

Izvor: Blic, 04.Jul.2023

Piroćanac M.J. (28) i njegov dvogodišnji sin koji su se, kako se sumnja, sinoć otrovali sonom kiselinom, primljeni su u Univerzitetski klinički centar u Nišu gde su pod neprekidnim nadzorom lekara zbog specifičnih povreda koje su zadobili.

Nastavak na Blic...

Otac i dvogodišnji sin iz Pirota primljeni u UKC Niš zbog trovanja kiselinom, sumnja se na pokušaj ubistva i samoubistva

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jul.2023

Predhodne noći u Opštu bolnicu u Pirotu primljen je muškarac M.J. star 28 godina i njegov dvogodišnji sin sa simptomima trovanja. Otac i beba su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Niš. Kako nezvanično saznajemo, otac je pokušao kiselinom da otruje sebe i svoje dete...M.J. je hospitalizovan na intenzivnoj...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.