“Brankovi” đaci na Stihoviziji u Smederevu ponovo uspešni

Izvor: KovinEkspres.rs, 27.Nov.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Brankovi” đaci na Stihoviziji u Smederevu ponovo uspešni

Aleksandar Popović, učenik kovinske gimnazije i ekonomske škole, dvostruki je pobednik i ove godine

Kao što smo najavili, finalno takmičenje u recitovanju poezije na stranim jezicima „Stihovizija 2014.“ za učenike Podunavskog okruga i pobednike iz Pančeva održano je u Narodnoj biblioteci u Smederevu u utorak, 25. novembra, s početkom u 18 časova.

Učestvovalo je tridesetora učenika srednjih škola koji su recitovali na engleskom, nemačkom, italijanskom, >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << francuskom, španskom, jermenskom i slovačkom jeziku.

Gimnaziju i srednju ekonomsku školu “Branko Radičević” predstavljali su Aleksandar Popović, učenik 4. razreda sa „Static electricity“ Nila Hilborna i Milica Ranković , IVd, koja je recitovala „40 love letters“ Jeanann Verlee.

Aleksandar Popović je po drugi put zaredom najbolji među najboljima i osvojio je sjajno prvo mesto.

Ovoga puta imao je podršku čitavog razreda, razrednog starešine i profesora naše škole, ali i ostatka mnogobrojne publike koju je takođe šarmirao i osvojio originalnim nastupom!

Ponosni smo na njegov uspeh i čestitamo!

Brankica Stojković,

PR Gimnazije i ekonomske škole “Branko Radičević” Kovin

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.