Arifijeva lista vodi u Preševu, Kamberi u Bujanovcu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifijeva lista vodi u Preševu, Kamberi u Bujanovcu

Vranje - U Preševu je 40 odsto upisanih birača glasalo za jednu od šest ponuđenih lista za članove Nacionalnog saveta Albanaca. Opštinska izborna komisija je obradila sva biračka mesta, i prema preliminarnim podacima najviše glasova, 35,51 odsto, osvojila je stranka aktuelnog predsednika opštine Šćiprima Arifija, Alternativa za promene. Demokratska partija Albanaca dobila je podršku 23,23 odsto birača, Partija za demokratsko delovanje 22,26 odsto, a Pokret za reforme 16,49 odsto. Preostale dve stranke, Demokratska partija i Albanski forum za ekonomski razvoj u Srbiji, dobile su oko jedan odsto podrške, nemaju odbore stranaka u Preševu, već samo u Bujanovcu, odnosno Medveđi.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vodi Lista Šćiprima Arifija

Izvor: Danas, 05.Nov.2018

Prema preliminarnim rezultatima izbora za članove Nacionalnih saveta u Preševu je najviše glasova, 35,5 odsto, osvojila stranka predsednika opštine Šćiprima Arifija Alternativa za promene. Članak Vodi Lista Šćiprima Arifija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Lista Muharema Salihua pobedila na izborima za Nacionalni savet Albanaca u Medveđi

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Nov.2018

Lista "Albanski forum za ekonomski razvoj u Srbiji" čiji je nosilac Muharem Salihu pobedila je na izborima za Nacionalni savet Albanaca u opštini Medveđa pošto je osvojila 48,12 odsto glasova od ukupno 613 glasača koji su izašli na birališta, pokazuju preliminarni podaci...Od 1.563 birača albanske...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.