Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023, 16:55

ARAPI PREUZIMAJU YETTEL: Kompanija iz Abu Dabija daje 2,15 milijardi evra za kontrolni udeo

Kompanija Emirates Telecommunications Group iz Abu Dabija pristala je da kupi kontrolni udeo u PPF Telekom grupi u Bugarskoj, Mađarskoj, Srbiji i Slovačkoj za 2,15 milijardi evra u sklopu svog plana za jačanje globalnog prisustva. Emirates Telecom je potpisao obavezujući ugovor za kontrolni udeo u PPF-ovim uslužnim i infrastrukturnim kompanijama u ovim zemljama, navodi se […] The post ARAPI PREUZIMAJU YETTEL: Kompanija iz Abu Dabija daje 2,15 milijardi evra za kontrolni udeo appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kompanija iz Abu Dabija preuzima Yettel

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Avg.2023

Kompanija iz Abu Dabija Emirates Telecommunications Group preuzeće od češke korporacije PPF kontrolni udeo u kompanijama PPF u Srbiji, Mađarskoj, Bugarskoj i Slovačkoj.   U sastavu češkog giganta PPF posluje i telekomunikacioni operater Yettel u Srbiji. Kako je objavio PPF na svom sajtu, ugovor...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.