Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022, 22:57

ALBANSKI EKSTREMISTI SPREMAJU PROTESTE PROTIV VUČIĆA: Namera je da se izazovu incidenti

Ekstremistički krugovi u Albaniji, predvođeni bivšim premijerom i aktuelnim liderom Demokratske partije Saljiem Berišom spremaju velike demonstracije protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji sutra dolazi u Tiranu na Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana – saznaju nezvanično „Novosti“. Prema nezvaničnim informacijama, Beriša i nacionalistički krugovi potpomognuti i ekstremistima sa Kosova i Metohije planiraju masovno okupljanje […] The post ALBANSKI EKSTREMISTI SPREMAJU PROTESTE PROTIV VUČIĆA: Namera je da se izazovu incidenti appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Samit počinje protestom opozicije protiv Rame

Izvor: Danas, 05.Dec.2022

Protest albanske opozicije predvođene bivšim albanskim predsednikom i premijerom Saljijom Berišom lako bi mogao da baci u zasenak samit Evropske unije i zemalja Zapadnog Balkana koji u utorak počinje u Tirani.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.