Mediji: Beriša i albanski ekstremisti spremaju velike proteste protiv Vučića

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 21:50

Mediji: Beriša i albanski ekstremisti spremaju velike proteste protiv Vučića

Ekstremistički krugovi u Albaniji, predvođeni bivšim premijerom Saljiem Berišom spremaju velike demonstracije protiv predsednika Srbije, nezvanično "Novosti".

Aleksandar Vučić sutra dolazi u Tiranu na Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana, nezvanično saznaju mediji.

Prema našim informacijama Beriša i nacionalistički krugovi potpomognuti i ekstremistima sa Kosova i Metohije planiraju masovno okupljanje u podne na centralnim gradskim ulicama kako bi izrazili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nezadovoljstvo time što je prvi čovek naše države došao u njihovu prestonicu.

Namera je i da se izazovu incidenti, ali i da se pošalje poruka gostu iz Beograda da je nepoželjan jer ovi krugovi u Albaniji upravo Vučića vide kao idejnog tvorca Ovorenog Bkana, što je po njima sinonm za ekonomsku i političku nadmoć naše države u čitavom regionu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALBANSKI EKSTREMISTI SPREMAJU PROTESTE PROTIV VUČIĆA: Namera je da se izazovu incidenti

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022

Ekstremistički krugovi u Albaniji, predvođeni bivšim premijerom i aktuelnim liderom Demokratske partije Saljiem Berišom spremaju velike demonstracije protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji sutra dolazi u Tiranu na Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana – saznaju nezvanično „Novosti“....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.