ДАМИР ОЖЕГОВИЋ ДОМИНИРАО НА АУТО ТРКАМА УБРЗАЊА У СОМБОРУ

Izvor: Radio Dunav, 12.Jul.2023, 12:10

ДАМИР ОЖЕГОВИЋ ДОМИНИРАО НА АУТО ТРКАМА УБРЗАЊА У СОМБОРУ

Сомбор је протеклог викенда први пут био домаћин ауто трке убрзања на 201 метар, коју је организовао Спортски ауто и картинг савез а подршку су пружили град Сомбор и Туристичка организација града Сомбора. Дводневне ауто трке су вожене на путу између Сомбора и Чонопље, а у суботу >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << се на старту нашло петнаестак такмичара, док се у недељу такмичило 25 возила. Рекорд сомборске стазе је првог дана “ауто спринта” поставио апатинац Дамир Ожеговић, који је деоницу дугу 201 метар са својим “Голфом” 7.5 Р који има 400 коња, прешао за 7.68 секунди. Захваљујући њему у Апатин су стигла чак три пехара са такмичења у Сомбору. Ожеговић је прва места освојио у класи “ET SPORTSMAN” и у класи два, а у оба такмичарска дана је био најбржи на стази па му је припао и пехар “TIME WINNER”.
Проглашење победника и додела пехара најбољима по класама уприличено је у центру Сомбора, а договорено је да наредна трка убрзанања на 201 метар у Сомбору буде одржана 02. септембра.
The post ДАМИР ОЖЕГОВИЋ ДОМИНИРАО НА АУТО ТРКАМА УБРЗАЊА У СОМБОРУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.