Propao dogovor oko isplate zarada radnicima Nibens grupe

Izvor: Blic, 01.Avg.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao dogovor oko isplate zarada radnicima "Nibens grupe"

Predsednica Samostalnog sindikata putara Srbije Sonja Vukanović izjavila je da je danas propao dogovor sa AIK bankom koji bi omogućio isplate zarada za zaposlene u "Nibens grupi".

Vukanovićeva je agenciji Beta kazala da je AIK banci, kao najvećem poveriocu "Nibensa", predloženo da na mesec dana odloži potraživanja po zalogama te grupacije, kako bi radnicima bile isplaćenje zarade, ali da je banka postavila uslove koji nisu mogli da se ispune.

"Još nemamo dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko toga koje korake će preduzeti radnici. Verovatno ćemo blokirati zgradu AIK banke, a predložićemo radnicima i da zatvore račune u AIK banci", kazala je ona.

Vukanovićeva je dodala i da se čeka rezultat sutrašnjeg sastanka sa predstavnicima Vlade i banaka o planu reorganizacije "Nibens grupe".

Prema njenim rečima, ako se ne postigne dogovor i ne omogući putarskim preduzećima da rade, poverioci neće moći da naplate potraživanja iz stečajne mase, jer dugovi "Nibensa" premašuju vrednost imovine te grupacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Propao dogovor oko isplate zarada radnicima Nibens grupe

Izvor: EMportal, 01.Avg.2011

Predsednica Samostalnog sindikata putara Srbije Sonja Vukanović izjavila je da je danas propao dogovor sa AIK bankom koji bi omogućio isplate zarada za zaposlene u Nibens grupi.

Nastavak na EMportal...

Propao dogovor oko isplate zarada radnicima Nibens grupe

Izvor: Capital.ba, 01.Avg.2011

BEOGRAD, Predsjednica Samostalnog sindikata putara Srbije Sonja Vukanović izjavila je da je danas propao dogovor sa AIK bankom koji bi omogućio isplate zarada za zaposlene u Nibens grupi. Vukanovićeva je kazala da je AIK banci, kao najvećem povjeriocu Nibensa, predloženo da na mjesec dana odloži...

Nastavak na Capital.ba...

PROPAO DOGOVOR O PLATAMA RADNIKA "NIBENS GRUPE"

Izvor: Kurir, 01.Avg.2011

BEOGRAD - Predsednica Samostalnog sindikata putara Srbije Sonja Vukanović izjavila je da je propao dogovor sa AIK bankom koji bi omogućio isplate zarada za zaposlene u Nibens grupi...Vukanovićeva je kazala da je AIK banci, kao najvećem poveriocu Nibensa, predloženo da na mesec dana odloži potraživanja...

Nastavak na Kurir...

Dobra vest za putare

Izvor: RTS, 01.Avg.2011

Postignut dogovor "Nibens grupe" sa AIK bankom, kojim je ta banka odložila naplatu potraživanja. Firmama članicama te grupacije time će biti omogućeno da isplate zarade radnicima. Rok naplate potraživanja biće naknadno utvrđen...AIK banka, kod koje je bivši vlasnik "Nibens grupe" Milo Đurašković...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.