Kontrola letenja biće lider u regionu

Izvor: S media, 25.Jul.2009, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontrola letenja biće lider u regionu

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić obišao je juče radove na izgradnji novog centra Oblasne kontrole letenja Beograd, koji će unaprediti sistem upravljanja vazdušnim saobraćajem i podići nivo bezbednosti tog saobraćaja u regionu.

Centar će biti opremljen najsavremenijim sistemima za upravljanje vazdušnim saobraćajem, koji će biti sposobni da prihvate očekivani porast saobraćaja do 2020. godine, čime će se steći preduslovi da Agencija za kontrolu letenja Srbije i Crne Gore dobije status regionalnog lidera.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova zgrada kontrole letenja 2011.

Izvor: B92, 24.Jul.2009, 13:05

Beograd -- Izgradnja nove zgrade Oblasne kontrole letenja Beograd trebalo bi da bude završena do proleća 2011, poručili su ministru infrastrukture izvođači radova...Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i predsednik Upravnog odbora Agencije za kontrolu letenja Nikola Stankov obišli su radove...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.