Energoprojekt dobio posao u Alžiru

Izvor: B92, 23.Jan.2012, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energoprojekt dobio posao u Alžiru

Beograd -- Građevinska firma Energoprojekt sklopila je novi posao u Alžiru vredan 1,7 miliona evra, a reč je o konsultantskim uslugama u izgradnji brana.

Energoprojekt Hidroinženjering i Nacionalna agencija za brane i transfere Alžira zaključili su početkom godine dva nova ugovora o izradi idejnih projekata i tenderske dokumentacije za izgradnju dve brane - Bouzina, u regionu Batna, i Tarzout, u regionu Chlef, saopštio je holding Energoprojekt posredstvom Beogradske berze. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Brana Bouzina je BCR tipa, visine 63 metara, dok je Tarzout nasuta brana sa glinenim jezgrom, visine 60 metara", dodaje se u saopštenju beogradske kompanije.

Rok za realizaciju projekata je 15 meseci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Energoprojekt gradi brane u Alžiru

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jan.2012

BEOGRAD - Građevinska firma iz Beograda, "Energoprojekt" sklopila je novi posao u Alžiru vredan 1,7 miliona evra

Nastavak na SEEbiz.eu...

Energoprojekt dobio posao u Alžiru

Izvor: Capital.ba, 23.Jan.2012

BEOGRAD, Građevinska firma Energoprojekt sklopila je novi posao u Alžiru vrijedan 1,7 miliona evra, a riječ je o konsultantskim uslugama u izgradnji brana. Energoprojekt Hidroinženjering i Nacionalna agencija za brane ..

Nastavak na Capital.ba...

Energoprojekt ugovorio novi posao u Alžiru

Izvor: GdeInvestirati.com, 24.Jan.2012, 00:08

Energoprojekt Hidroinženjering, zavisno preduzeće iz sistema Energoprojekt, objavio je da je sa Nacionalnom agencijom za brane i transfere Alžira ugovorio dva nova ugovora o izradi idejnih projekata i tenderske dokumentacije za izgradnju dve brane - Bouzina, u regionu Batna i Tarzout, u regionu...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.