Izvor: Blic, 17.Mar.2024, 13:45

"VEĆ 13 GODINA TRPIM OZBILJNO NASILJE" Goca Tržan nikad iskrenije o Ivanu Marinkoviću: "ODUVALA BIH GA, da mi se makne iz videokruga"

Pevačica Goca Tržan ne voli da priča o odnosu sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu, a sada je otkrila da joj smeta što on nosi titulu "bivši muž Goce Tržan".
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Tržan zbog Ivana Marinkovića TRPI NASILJE: Pevačica sasvim NEMOĆNA, pomenula i Miljanu Kulić

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 09:41

Vešto izbegava da govori o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću koji je trenutno u rijalitiju...Pevačica Goca Tržan tvrdi da već 13 godina trpi ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući Ivanu Marinkoviću, iako je 13 godina razvedena od njega...Komentarišući još jednom bivšeg muža, Goca je otkrila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.