Uželela se mame? Gocina ćerka jedva dočekala kraj maming nastupa

Izvor: Blic, 03.Mar.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uželela se mame? Gocina ćerka jedva dočekala kraj maming nastupa

Pop pevačica Goca Tržan bila je jedna od gošći na snimanju nove emisije „Grand šou“, a u studio na Koštunjaku je došla zajedno sa dečkom Radomirom Rašom Novakovićem, ali i sa ćerkicom Lenom.

Gocina naslednica je bila jako nestrpljiva i jedva je čekala da vidi mamu na delu, odnosno na sceni, gde je otpevala neke svoje pesme, kao i duet sa Stefanom Petrušićem „U tebe me ne diraj“.

Odmah nakon maminog nastupa Lena joj je pritrčala i nije se odvajala od Goce, možda će i ona jednog dana maminim stopama?

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uželela se mame? Gocina ćerka jedva dočekala kraj maming nastupa

Izvor: Dzungla.org, 03.Mar.2014

Pop pevačica Goca Tržan bila je jedna od gošći na snimanju nove emisije „Grand šou“, a u studio na Koštunjaku je došla zajedno sa dečkom Radomirom Rašom Novakovićem, ali i sa ćerkicom Lenom.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.