Udala se Goca Tržan

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Goca Tržan

Pjevačica se udala za svog četrnaest godina mlađeg dečka Rašu Novakovića. Njih dvoje su obavili poslednje pripreme pred svečanu ceremoniju.

Čin venčanja, kao i svadbeno veselje pristustvovalo je oko 200 zvanica. Buduća mlada kaže da je poslednjih dana aktivno učestvovala u detaljima vezanim za dekoraciju, ali da njen posao nije trpio zbog toga.

Goca je imala dvije vjenčanica, rekao je izvor blizak pjevačici. Raša i Goca su sudbonosno da rekli u šest sati, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a pjevačicina kćerka Lena je bila djeveruš. Pjevač Željko Šašić zabavljao goste, a mladenci su svoj prvi ples otpesali uz Stinga.

 - Uopšte nemam tremu pred svadbu. Ja sam više uzbuđena pred nastupe koje imam ovih dana. Raša i ja smo nastupali pre neko veče, a i sinoć smo takođe imali svirku -  rekla je Goca.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.