Izvor: Press, 07.Jun.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržanova progovorila o bivšem mužu: Ivan me maltretira sedam godina!

Pevačica Goca Tržan otvorila je dušu pred koleginicom Tijanom Dapčević, koja vodi emisiju na makedonskoj televiziji 1TV.MK i progovorila o odnosu sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, koji se trenutno nalazi u rijalitiju "Parovi".
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Goca Tržan je moje zanimanje. To nema veze s tim što sam ti ja mama. Ti samo imaš sreću u nesreći što sam ti ja mama. Veliko je opterećenje za malo dete da ima mene za roditelja. Naročito zbog braka kakvog sam imala, zbog toga što ovaj ne ladi s maltretiranjem. Koji je, brate, tamo u nekom rijalitiju, ne prestaje. On mene maltretira sedam godina, otkad sam se razvela. Druže, daj bre, sjaši! On je jednostavno prestao da postoji za nas. Kako da ti kažem, ja sam zaboravila da sam bila udata za njega. Mene kad pitaju novinari, ja ne znam šta me pitaju. Ja bih izuzetno volela da Lena može da se druži sa, ne znam, njegovom devojkom, da on ima neku novu ženu, pa decu, da se mi kao porodica okupimo, da to bude potpuno neka normalna stvar. Ne mogu se s nenormalnim ljudima očekivati normalne stvari - rekla je Goca u emisiji "Veče sa Tijanom".
Promo foto

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.