Tržan: Ruke su ogledalo svake žene

Izvor: Vesti-online.com, 12.Maj.2013, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržan: Ruke su ogledalo svake žene

Gordana Tržan uvek ističe da je njena koža njen ponos. Kako ne bi izgubila elastičnost, pažljivo je i sa mnogo truda neguje. Atraktivna 38-godišnja pevačica poznata je po blistavom tenu.

 - Dan započinjem uvek poljupcem i maženjem sa svojom ćerkicom Lenom i nema ništa lepšeg od toga. Ne pijem kafu, tako da nemam te jutarnje rituale ispijanja kafe. Što se tiče nege kože lica i tela, u tome prosto uživam. Volim sve što ima veze sa negom, tako da redovno odlazim na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve tretmane koji mogu da pomognu mom licu i telu da se dobro drži. Redovno idem na masažu i mezoterapiju, kao i na mioliftinge i pilinge kože. Kod kozmetičara idem najmanje jednom mesečno. Inače, svakodnevno lice čistim samo tonikom za čišćenje sebuma i koristim kolagen u gelu. Obožavam šminku i veoma vodim računa o svom mejkapu. Za televizijska snimanja i fotografisanje ulepšava me moj šminker i njemu prepuštam sve odluke kada je reč o tome kako bi trebalo da budem našminkana. Za dnevnu varijantu koristim samo puder u prahu, maskaru i rumenilo - kaže Goca Tržan.

Pevačica vodi veoma računa i o svojoj kosi.

- Kod frizera idem skoro svaki dan, jer moja profesija zahteva uvek dobru frizuru. Mnogo sam eksperimentisala sa svojom kosom, i sa oblikom i sa bojama, zato

Goca ističe da nema ništa protiv estetske hirurgije.

- O estetskoj hirurgiji mislim sve najbolje, samo ako je kontrolisana i ne prerasta u opsesiju. Sve što je umereno podržavam - kaže Goca Tržan.

posebno vodim računa o njenom zdravlju. Volim da se negujem, a ni ruke nisu izuzetak. Mislim da su ruke i negovani nokti ogledalo svake žene. Bar dva puta mesečno idem kod manikira i ojačavam svoje nokte gelom. Pedikira takođe redovno posećujem. Obožavam te ženske rituale, posete kozmetičkim salonima. Jednostavno se osećam bolje kad se vratim iz salona. Počela sam da se šminkam i vodim računa o koži još u srednjoj školi. U to vreme sam koristila bebi kreme. Šminkala sam se pomalo, a volela sam da šminkam i moje drugarice i to sam dobro radila. Moj savet za lepu i negovanu kožu je da na lice treba stavljati maske od prirodnih namirnice koje sigurno svi imamo u frižideru. Na primer odlični su med, krastavac, voće...

Da bi održala dobru liniju, pevačica redovno vežba.

- Trudim se koliko je to moguće zbog mog posla da jedem raznovrsno. Vežbam sa svojim trenerom Nikolom Stamenkovićem tri puta nedeljno. Na sreću, nemam celulit, pa mi programi za njegovo uklanjanje nisu potrebni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tržan: Ruke su ogledalo svake žene

Izvor: Dzungla.org, 12.Maj.2013

Gordana Tržan uvek ističe da je njena koža njen ponos. Kako ne bi izgubila elastičnost, pažljivo je i sa mnogo truda neguje. Atraktivna 38-godišnja pevačica poznata je po blistavom tenu.... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Lepota /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.