SADO-MAZO! Goca Tržan POKAZALA šta RADI sa suprugom u četiri zida! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2020, 21:10

SADO-MAZO! Goca Tržan POKAZALA šta RADI sa suprugom u četiri zida! (FOTO)

Raspalila maštu pratiocima na društvenim mrežama...

Iako je 1. maj Praznik rada, ove godine mnogi, usred epidemije korona virusa, ovaj praznik provode u kući.

Da li iz dosade ili planski, mnoge naše estradne ličnosti su pokazali kako provode ovaj dan, a među njima je i pevačica Goca Tržan.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa Rašom.

Popularna pevačica je otkrila kako su poslovi u njenoj kući podeljeni, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Raša, kako je Goca napisala, zadužen da je mazi dok telefonira i ugovara poslove!

- On da priča telefonom, dogovara poslove i da me mazi, a ja da uživam - napisala je pevačica u opisu fotografije, a nekima je toliko radila mašta da su u komentarima pisali da je ovo prava sad-mazo scena, obzirom da je Goca "podigla noge" na supruga.

Evo kako je sve izgledalo.

Objavu dijeli Goca Tržan (@gocatrzan) Tra 30, 2020 u 2:43 PDT

Ceca snimila Anastasiju kraj bazena: Igra u šorciću, meša kukovima kao nikad - BAŠ JE S*KSI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.