Rekla sam mu da to neće da se svidi svima! Goca Tržan PROGOVORILA o jednom od FAVORITA na Beoviziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rekla sam mu da to neće da se svidi svima!" Goca Tržan PROGOVORILA o jednom od FAVORITA na Beoviziji!

On nije profesionalni pevač!

Sinić je održano prvo polufinalno veče za pesmu Beovizije, a pobednik će nas predstaviti na Evroviziji. Andrija Jo je jedan od favorita na ovom takmičenju, a poznato je i da mu je u toku priprema pomagala pevačica Goca Tržan.

 Ona je sada progovorila o njegovom nastupu.

- On je već odrastao izvođač, pokušala sam neke dve - tri nedelje da mu objasnim da "pogura" neke tonove. On nije profesionalni pevač, on to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna, ali daje najbolje od sebe. Za njega je velika pobeda što će ovde da peva uživo. Rekla sam mu da ne očekuje da se to svidi svima - kazala je Goca.

Sinoć je održano prvo polufinalno veče "Beovizije", a sebi su plasman u finale obezbedili: Igor Simić sa pesmom "Ples za rastanak", Andrija Jo sa numerom "Oči meduze", Thea Devy sa "Sudnji dan", Neda Ukraden sa "Bombom", Marko Marković i "Kolači" i EJO sa "Tragom".

"Svi pravi PAPUČARI, kao ja, znaju kako ŽENE BIJU": Veljko nikad otvorenije o Bogdani i tome zašto neće da se odseli od Cece (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.